Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ellips-Elisam nemen verkoopactiviteiten optisch sorteren van JDC over

Ellips heeft samen met dochteronderneming Elisam alle verkoopactiviteiten van JDC overgenomen en wordt daarmee het aanspreekpunt voor optische sorteersystemen in de uiensector. JDC en Ellips/Elisam blijven samen werken. Door rechtstreeks contact met de klant kan Ellips en Elisam het beste resultaat geven met hun technologische kennis.

Afzuigsystemen:
JDC blijft het aanspreekpunt voor de afzuigsystemen van de sorteerlijnen. In Europa vanuit Jongejans Luchttechniek te Den Helder en in de VS door Jongejans Dust Collectors te Meridian, Idaho. Voor meer informatie over de afzuigsystemen gaat u naar: www.jongejansluchttechniek.nl of mail naar info@jongejans-luchttechniek.nl

Software, camerasysteem en sizer
Ellips heeft zowel in Italiƫ, Spanje als Nederland een service- en verkooppunt. In de VS is Ellips USA zowel in het oosten als in het westen vertegenwoordigd. In veel andere landen werkt Ellips/ Elisam met lokale vertegenwoordiging. Zo kan Ellips alle relaties nog directer en beter van dienst zijn.

"Met deze stap kunnen we next level onion grading nog beter en op maat van verpakkers en hun specifieke wensen bieden. Bekijk alle praktijkvoorbeelden van onze optische sorteersystemen op onze website", besluit Erwin Bakker van Ellips.

Voor meer informatie:
Ellips B.V.
Eindhoven, The Netherlands
phone: +31 (0) 40 - 245 6540 
fax: +31 (0) 40 - 246 7183 
Publicatiedatum: