Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorstel voor nieuw onderzoek met genetisch gemodificeerde ui, lente-ui, knoflook en prei

Tholen - De Crop & Food Research heeft een aanvraag ingediend bij de Environmental Risk Management Authority (ERMA) om een nieuw gebied van 2,5 hectare in te richten om proeven te houden met genetisch gemodificeerde ui, lente-ui, knoflook en prei. Het onderzoek zal voortbouwen op het succes van een bestaand programma in de omgeving van Lincoln. "We onderzoeken de opties die op lange termijn kunnen leiden tot een duurzamere productie van gewassen en voedsel voor Nieuw-Zeeland en wetenschappelijk plantonderzoek maakt daar een belangrijk onderdeel van uit", vertelt Dr. Prue Williams van het Crop&Food Research.