Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sorteer- en Pakstation Aaldering speelt met nieuw pand in op vraag naar bio-uien

Sorteer- en Pakstation Aaldering heeft op het industrieterrein in Biddinghuizen een gloednieuw pand laten bouwen. Daarmee speelt zij in op de groeiende vraag naar biologische ui. De vraag naar biologische uien is sterk toegenomen. Die tendens zet nog een tijdje door, zo is onze verwachting. In ons oude pand zaten we met de capaciteit aardig aan de top. Willen wij de groei die wij voorzien in dit segment bij kunnen houden, dan moesten we iets ondernemen. Dat hebben we gedaan door nieuwbouw te realiseren op het industrieterrein. Het pand bestaat uit een opslagruimte, met een droogcapaciteit van 1.500 kisten, en een sorteer- en verpakkingsruimte."

"Met de uitbreiding in capaciteit wordt flexibiliteit nog meer een onderscheidende kracht dan het al was. We draaien momenteel veel biologische uien per jaar. De uitbreiding in capaciteit in combinatie met een uitgekiend intern controlesysteem, zorgen ervoor dat we nog flexibeler in kunnen spelen op de vraag van de dag. Dat moet er toe leiden dat wij, op deze locatie in het centrum van de biologische teelt, een nog prominentere rol in gaan nemen in het sorteren en verpakken van biologische uien. Met oog voor duurzame kwaliteit en instandhouding van de eveneens duurzame relaties met telers en handelsbedrijven in deze regio.”

Bron: Uienmagazine De Groot & Slot
Publicatiedatum: