Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Amanda Douma van Oomen Agro BV:

"Via tacler nieuwe contacten"

Via AGF.nl kwam Oomen Agro in aanraking met tacler, een nieuwe dienstverlening om zakelijke communicatie beter, sneller en goedkoper te maken. Amanda Douma: "We hebben ons toen gelijk aangemeld, want wij zijn van mening dat dit dé nieuwe manier van zakendoen is. Internet is voor iedereen steeds belangrijker aan het worden, ook voor ons."Sinds de inschrijving is Amanda elke dag online. "Ik plaats om de zoveel uur onze quote om zo alle bedrijven te kunnen bereiken, die op verschillende tijden online zijn. Ook check ik in het weekend of er nog bedrijven online zijn waar ik eventueel zaken mee zou kunnen doen. Doordat wij via tacler veel nieuwe contacten hebben opgedaan, willen wij ook bereikbaar blijven voor deze bedrijven. Vaak is het contact erg positief en is het prettig om elkaar vaker te spreken over nieuwe updates."

Omschrijvend hoe een werkdag met tacler er nu uitziet, zegt Amanda: "Om 8:00 uur log ik in en zie ik de verschillende groepen waar ik me op heb aangemeld. Dat zijn Onions, Nederlands, Organics, Vegetables en uiteraard in Main, waar iedereen altijd op ingelogd zit. Ik wens iedereen goedemorgen in Main met mijn inmiddels bekende quote: Interested in Dutch yellow or red onions? ----> Oomen Agro! Please, contact me here with Private Tab or send an email: amanda@oomenagro.com. High quality and good prices! Thank you. Zo kunnen alle bedrijven, ook de bedrijven die net nieuw zijn, zien dat wij online zijn en uien aanbieden. Via de Private tab krijg ik de hele dag door berichten van bedrijven, die meer informatie willen over onze producten."Overigens gebeurt het meeste communicatieverkeer in privé. "Het is erg prettig om via de Private tab rechtstreeks met mensen te kunnen praten. Dit maakt het persoonlijker en praat gemakkelijk. Ook heb ik het idee dat door een prettig gesprek, een order sneller gegund wordt. Als je op Tacler ingelogd bent, dan weet je dat het vaak alleen zakelijke gesprekken zijn. Op Twitter en Facebook zijn het veelal toch privézaken die besproken worden. Uiteraard gaan de gesprekken op Tacler ook wel eens over privézaken, maar veelal blijft het zakelijk en daar is Tacler natuurlijk ook voor bedoeld."

Amanda is positief over de nieuwe zakelijke contacten. "Sinds we zijn aangemeld bij Tacler, hebben wij nieuwe contacten opgedaan van bedrijven die we waarschijnlijk anders nooit zouden hebben opgedaan. Ook hebben wij nu al meerdere orders mogen doen en dat is natuurlijk erg mooi en zijn wij erg blij mee."

Voor meer informatie:
Amanda Douma
Oomen Agro BV
Vollenhoverweg 25
8316 PW Marknesse (NL)
Tel: +31 (0)527 241286
Fax: +31 (0)527 244097
Mob: +31 (0)6 20246215
www.oomenagro.com

Voor meer informatie over taclerL
tacler
Andre van der Wiel
andre@tacler.com
www.tacler.com
Fruit Logistica, Hal 3.2 stand B-02

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018