Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
175 standhouders in hal 21 en 22

Frans paviljoen op Fruit Logistica

De mensen en organisaties achter de Franse groenten- en fruitsector nodigen u uit om een bezoek te brengen aan het Franse nationale paviljoen, georganiseerd door Sopexa. Tevens zullen de vertegenwoordigers van Ubifrance uit elf landen, waaronder Nederland en België, ter plekke zijn om u met raad en daad te woord te staan.

U vindt de Franse paviljoens in Hall 21 en 22, waar 175 standhouders hun specialiteiten zullen presenteren op een oppervlakte van 3340m². De paviljoens zijn herkenbaar aan het beeldmerk 'France Bon Appétit' met de afbeelding van de Eiffeltoren.



Een gerenommeerde Franse Chef (Charles SOUSSIN) zal met zijn equipe van de hotelschool François RABELAIS gedurende de beurs actief zijn met allerhande heerlijke recepten, waarbij groenten en fruit de hoofdrol zullen spelen.

UBIFRANCE heeft speciaal voor bezoekers van het Franse paviljoen een overzicht gemaakt van de 150 meest vooraanstaande Franse exporteurs van groenten en fruit. Dit document (GB of D), in papieren vorm of op USB stick, kunt u gratis afhalen bij uw bezoek aan het Franse paviljoen.

 
 
Publicatiedatum: