Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met wand van 9 meter breed (Hal 1.2, stand C-09)

ABC Westland op Fruit Logistica

Voor het eerst zal Agri & Food centrum ABC Westland zich presenteren op de Fruit Logistica in Berlijn (Hal 1.2, stand C-09). Middels een wand van 9 meter breed en 2,75 meter hoog, wordt de aandacht getrokken naar een film over de agri & food bedrijven die op het terrein gevestigd zijn.

De film geeft een overzichtelijk beeld van de vele processen, die worden uitgevoerd door de bedrijven op het ABC Westland terrein, zoals sorteren en verpakken. Maar ook het assortiment wordt getoond, de producten die daar samen komen en weer over de hele wereld worden gedistribueerd. De filmclip is uitgevoerd in vijf talen waaronder Chinees en is ook te zien op www.abcwestland.nl.



ABC Westland is een gespecialiseerd bedrijventerrein, centraal gelegen in het Westland, hét centrum van de Nederlandse productietuinbouw en vlak bij de havens van Rotterdam. Een concentratie van meer dan 80 bedrijven, die direct of indirect een link hebben met de wereldwijde agri & food sector. Wereldwijd gezien is er steeds meer vraag naar de diensten van deze gespecialiseerde bedrijven op het bedrijventerrein en vandaar dat ABC Westland heeft besloten deze ontwikkeling te faciliteren.
Publicatiedatum: