Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Univeg focust op duurzaamheid tijdens Fruit Logistica

Op de FRUIT LOGISTICA-beurs - die plaatsvindt van 8 tot 10 februari in Berlijn - stelt UNIVEG haar state-of-the-art infrastructuur, haar investeringen in service centers, haar zoektocht naar partners om haar voetafdruk in teeltregio's wereldwijd te vergroten en haar focus op duurzaamheid centraal.

Rond het thema 'UNIVEG, your DIRECT connection to the field’, zal UNIVEG op haar stand haar capaciteiten, inzet en zorgzame omgang met klanten en leveranciers evenals haar optimisme voor de toekomst benadrukken. UNIVEG zal aantonen dat het haar klanten de juiste producten en diensten kan aanbieden waar en wanneer nodig en dit dankzij haar aanwezigheid wereldwijd en investeringen in nieuwe state-of-the-art-service centra in Europa en de VS.

In 2011 huldigde UNIVEG het nieuw operationeel centrum van UNIVEG Katopé France in Rungis in. Het centrum heeft een totale vloeroppervlakte van 7000 m², inclusief een magazijn, rijpkamers, een verpakkingsstation, een kwalitatief hoogstaand laboratorium en state-of-the-art technologie, die toelaat om energie te besparen.

In het voorjaar van 2012 zal UNIVEG een nieuw groot distributiecentrum van UNIVEG Deutschland in Duisburg van 13.300 m² openen met een sterke focus op het rijpen van bananen en exoten, een volledig uitgeruste verpakkingsstation en state-of-the-art apparatuur voor kwaliteitscontrole.

Bron: Univeg
Publicatiedatum: