Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Optimale ketensamenwerking staat centraal

Euro Pool System en LPR aanwezig op de Fruit Logistica 2012

Euro Pool System, Europa’s grootste logistieke dienstverlener van meermalige verpakkingen en zijn divisie LPR, poolpalletspecialist zijn aanwezig op de Fruit
Logistica 2012 van 8 tot 10 februari in Berlijn. In Hal 20/A-09 kunnen bezoekers ervaren hoe Euro Pool System streeft naar optimale samenwerking in de supply chain.

Op de gloednieuwe stand presenteert Euro Pool System bezoekers alle ins en outs van de geïntegreerde servicecentra. Voor een aantal retailers heeft Euro Pool System zijn activiteiten namelijk verplaatst naar het distributiecentrum voor versproducten van de retailer, waar retoursstromen samenkomen. In dit geïntegreerde servicecentrum sorteert Euro Pool System de retoursstromen en voert deze af, buiten het wassen en distribueren van de verpakkingen.

Vermindering CO2-uitstoot

Deze integratie van activiteiten is een grote stap voorwaarts naar een verbeterde samenwerking in de keten, van producent tot retailer. Bovendien zorgt deze werkwijze voor een aanzienlijke vermindering van de gezamenlijke CO2-uitstoot in de keten.

Win een iPad2

Op de stand kunnen relaties van Euro Pool System daarnaast hun logistieke kwaliteiten testen door middel van een virtueel spel. De beste speler wint een iPad2! Euro Pool. System International B.V. is Europa's grootste logistieke dienstverlener van meermalige verpakkingen voor versproducten. In samenwerking met de Europese retail richt Euro Pool System zich meer en meer op optimale logistieke oplossingen. Bij Euro Pool System werken 156 medewerkers, verdeeld over tien landen. Het bedrijf heeft 45 servicecentra in heel Europa.
Publicatiedatum: