Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uitnodiging Landelijke Uienwedstrijd 2012

DLV Plant organiseert op verzoek van de LNCN (Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland) en het Platform Nederlandse Uientelers de verkiezing van de Mooiste Bewaarui van 2012 (oogst 2011). Op de Themadag Uien van de LNCN, welke wordt gehouden op 7 maart 2012 in de Meerpaal te Dronten, zal aansluitend daaraan wederom de mooiste bewaarui van het seizoen worden gekozen door een deskundige vakjury.

Alle telers van bewaaruien in Nederland worden uitgenodigd hun beste uien voor te stellen aan collega’s en aan de inkopers van de handel. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen, maar het gaat vooral om de promotie, de trots op het vak en de verbetering van de kwaliteit..

De teelt van uien is voor veel akkerbouwers in Nederland een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Alle bedrijven, die te maken hebben met de ui, van toeleveranciers, teeltbegeleiders tot verwerkers en consumenten, hebben baat bij een top kwaliteit ui, hetgeen bijdraagt aan een positieve positionering van dit prachtige gewas.
Het organiseren van een wedstrijd, waarbij de kwaliteit centraal staat, krijgt de ui de aandacht die ze verdient.

De Uienwedstrijd 2012 is een initiatief van LNCN (Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland), Platform Nederlandse Uientelers en DLV Plant. Wilt u meedoen aan deze verkiezing, kijk dan voor tips op www.dlvplant.nl of www.Landbouwbeurs.com. Opgave kan tot donderdag 23 februari 2012, op onderstaand email adres, of download het opgave formulier op de site.
 
Publicatiedatum: