Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sorma Group wereldwijd gegroeid tot een toonaangevende producent

Breed pakket machines en verpakkingen Freshpack Handling Systems

Het pakket machines en verpakkingen in de AGF-wereld is voor Freshpack Handling Systems langzamerhand steeds verder uitgebreid. Het bedrijf uit ’s-Gravenzande profiteert van de koers welke moederbedrijf Sorma vaart. Dit jaar bestaat Freshpack Handling Systems 10 jaar. Tien jaar geleden was er voor Freshpack veel activiteit in de glastuinbouw. De connectie met de glastuinbouw is binnen het bedrijf aanwezig en Freshpack biedt de juiste machines aan voor een correcte prijs. Tijdens de eerste jaren van Freshpack werden vooral palletiseersystemen, omsnoeringsmachines en weeg- en verpakkingslijnen geleverd aan groentetuinders en verpakkers.



In de loop van de jaren verschuift de aandacht meer naar gespecialiseerde pakstations in de Benelux. Door de combinatie van goede wegers en verpakkingsmachines en de verpakkingsmaterialen uit eigen fabriek wordt er de laatste jaren steeds meer gedaan in de citrus, fruit, aardappel, uien en wortelen.



Binnen de Sorma Group is de aardappelen- en uienverpakkingswereld erg belangrijk. Wereldwijd zijn diverse grote pakstations volledig ingericht door Sorma. In het pakstation kan Sorma het volledige gedeelte van de sorteermachine tot aan de omsnoeringsmachines voor zijn rekening nemen. Dit houdt dus in: sorteren, wegen, verpakken, automatisch in doos of krat plaatsen, palletiseren en omsnoeren. Ook kan het verpakkingsmateriaal voor de verpakkingsmachine worden geleverd.



Binnen Freshpack Handling Systems wordt de aardappelen- en uienwereld ook steeds belangrijker. Er zijn diverse (totaal) projecten gerealiseerd en het contact met deze markt wordt steeds beter.



Ook grotere producten zoals knolselderij zijn goed te verwerken in onze automatische weeg- en verpakkingslijnen. De 12 kops lineaire weger met speciale grote bakken (G12-126) kan, in diameter, grote producten (zoals knolselderij, aardappelen, uien, citrus) secuur afwegen en daarna verpakken. Voor elk product (groot of klein, kwetsbaar of niet) heeft Freshpack Handling Systems een oplossing op het gebied van afwegen, verpakken en de complete automatisering.

Voor meer informatie:
Freshpack Handling Systems
Buijs Ballotstraat 17a
Postbus 15
2690 AA ‘s-Gravenzande Nederland
Tel. 0031 (0) 174 610 101
www.freshpack-hs.nl
info@freshpack-hs.nl

Publicatiedatum: