Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rabobank en Bio+ sponsor van Lekker naar de Boer

Na Zuiver Zuivel zijn nu ook Rabobank en Bio+ ingestapt als sponsor van Lekker naar de Boer, de open dagen op 200 biologische bedrijven door heel Nederland. Lekker naar de Boer vindt dit jaar plaats in het weekend van 23 en 24 juni.

“Als organisator van Lekker naar de Boer, zijn wij zeer verheugd met de ondersteuning van deze drie marktpartijen.”, aldus Frank Rozendaal, projectleider bij Bionext. “We moeten het dit jaar stellen zonder bijdragen van de Taskforce Biologisch en dus zoeken we nadrukkelijker de samenwerking met bedrijven, die het project een warm hart toedragen. In Rabobank en Bio+ hebben we stevige partners gevonden, nadat we eerder al overeenstemming hadden bereikt met Zuiver Zuivel. Dit zijn drie bedrijven, die ieder op hun eigen manier bijdragen aan biologische landbouw en voeding. Met deze sponsoren en niet te vergeten de deelnemende telers en tuinders, maken we er ook dit jaar een mooi feest van!”

Kijk voor openingstijden en deelnemende boerderijen op www.lekkernaardeboer.nl

Publicatiedatum: