Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Sjalottenkookboek gelanceerd

Het begon met een oproep op de vorig jaar vernieuwde website www.sjalot.nl. De site bood consumenten de mogelijkheid zich aan te melden om als redactielid mee te werken aan een echt sjalotten kookboek. Met de winnende inschrijvers werd begin 2012 een aantal workshops gevolgd. De winnaars konden eigen recepten inbrengen en er werd een selectie gemaakt uit alle geteste recepten. Leuk is dat de redactieleden ook een eigen pagina in het boek hebben gekregen. De vormgever en drukkerij zorgden voor de uiteindelijke realisatie van het boek. Zo konden eind mei de allereerste exemplaren officieel uitgereikt worden aan iedereen die er aan meegewerkt had. Via de social media als Facebook en Twitter werd er ook aandacht aan besteed.


Presentatie en uitreiking van het sjalotten kookboek

Uniek kookboek
Hoe lekker en verfijnd sjalotjes zijn, weet nog niet iedereen. Wat je er allemaal mee kunt bereiden, is ook nog niet alom bekend. Dit boek is gemaakt om daar verandering in te brengen. Er staan niet alleen recepten in maar ook verhalen: alles van A tot Z over dit bijzondere bolletje. Het unieke sjalottenkookboek bevat zowel makkelijke, snelle als moeilijke en uitgebreide recepten. Van snack tot kleine hap, maar ook mooie voor-, hoofd- en nagerechten. In wereldgerechten past de sjalot ook heel goed. Dus niet alleen in de Nederlandse, maar ook in de Franse en vooral de Aziatische keuken worden veel sjalotten gebruikt. Verder vind je in het boek nog informatie over de teelt van sjalotten in zowel Nederland als in tropische landen en worden er ook nog leuke tips gegeven over bijv. het bewaren en snijden van een sjalot.

De redactieleden hebben zeer veel plezier beleefd aan het maken van dit boek en zij hopen dat de lezers en gebruikers van de recepten uit dit boek er net zoveel plezier aan zullen beleven.


Alle redactieleden van het sjalotten kookboek

Bestellen
Ook nieuwsgierig geworden wat je allemaal met een sjalot kunt doen? Bestel dan nu dit unieke kookboek via de website www.sjalot.nl voor slechts € 7,95 (prijs inclusief verzendkosten binnen Nederland). Het boek heeft een hardcover en een inhoud van 96 pagina’s met informatie, recepten en receptfoto’s. Op de website vind je onder “kookboek” het bestelformulier.
 


Pagina met interview en recept uit het sjalotten kookboek


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018