Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Celtic Cooling bouwt grote koelcel voor Ethiopian Airlines Enterprise

Celtic Cooling start binnenkort in opdracht van Ethiopian Airlines Enterprise op het vliegveld van Addis Abbeba Ethiopië met de bouw van een koelcel van ruim 3.500 m². Dit is zowel voor lokale kwekers, overheid en afnemers in Nederland een enorme opluchting. Het vliegveld kampt al jaren met een te kleine opslagcapaciteit voor de gekoelde export van bloemen, groenten en fruit en is om die reden momenteel een groot logistiek knelpunt voor de export van deze producten. De koelcel kan de vracht van drie volledige cargovliegtuigen opslaan, is volledig gekoeld tot +2°C en voorzien van een modern afhandelingssysteem voor de luchtvracht.

Voor Celtic Cooling is dit een bijzonder project; normaliter verscheept zij het materiaal voor een dergelijk project in 40 zeecontainers naar het land van bestemming. Ditmaal wordt de complete koelcel overgevlogen naar Addis Abbeba, omdat de cargoafdeling van Ethiopian Airlines de koelcel in januari 2013 al in gebruik wil nemen. Over drie tot vier jaar staat de bouw van een compleet nieuwe vrachtterminal op het programma. Met de investering is een bedrag van ruim EUR 1,5 miljoen gemoeid.

Celtic Cooling is ervaren in het ontwerpen en installeren van maatwerk koel- en vriescellen, koude-installaties, airconditioningssystemen en turnkeyprojecten voor alle mogelijke doeleinden. Het bedrijf is sinds tien jaar actief in Ethiopië en heeft hier uit serviceoogpunt een eigen kantoor gevestigd.

Voor meer informatie:
Celtic Cooling
Luzernestraat 53

2153 GM Nieuw-Vennep
b
The Netherlands
Tel: +31-(0)252-240 950

Fax: +31-(0)252-240 959

E-mail: info@celtic.nl
Website: www.celtic.nl

Celtic Ethiopia PLC

P.O. box 24259 Code 1000
Africa Avenue (Bole Road)
Friendship Building 704
Addis Ababa
Ethiopia

Tel: +251 (0)11-6629953
Mobile: +251 (0)91-1510645
E-mail ethiopia@celtic.nl
 
Publicatiedatum: