Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

JJK Uienhandel kiest voor PV Uienhandel software van Actitec bv

JJK Uienhandel bv uit Kruiningen heeft onlangs besloten om over te gaan op de software PV Uienhandel van Actitec bv. Het systeem ondersteunt de volledige administratieve afhandeling vanaf inkoop, bemonstering, partijafrekening tot en met verkoop en facturering. Het computernetwerk is uitgebreid, de software is geïnstalleerd en ingericht en de medewerkers zijn met het systeem aan de slag gegaan. Ondersteuning en instructie ter plaatse heeft bijgedragen aan een soepele start.Marius Jansen: "Onze eerste indruk van het werken met het programma is positief. Er zitten heel veel mogelijkheden in. De installatie en het opstarten is best wel vlot verlopen en we kunnen de dagelijkse administratie er geheel mee uitvoeren, vanaf partijen inkopen van de telers, compleet met aanvoeren, tarramonstering en partijafrekeningen tot aan verkooporders en facturering. Er is bij het beginnen met zo’n programma te werken best wat te leren, maar we hebben daarbij elke week goede ondersteuning en uitleg gekregen. Bij de inpakafdeling hangt ook een computerscherm. Daarop kunnen de inpakmedewerkers precies zien wat er nog verpakt moet worden en wat er gereed staat voor verlading. Alles wat gereed gemaakt is en wat verladen is, wordt op dat scherm afgemeld, zodat iedereen altijd precies op de hoogte is van welke orders verpakt moeten worden, in welke verpakkingen enzovoort. Dat is echt heel handig!"

Pieter Jansen vult aan: "Er zijn inderdaad heel veel mogelijkheden in het programma om gegevens op een ordelijke manier op te slaan en terug te zoeken en om rapportjes te maken van allerlei gegevens. We gebruiken op dit moment nog lang niet alle mogelijkheden, maar alleen wat we op dit moment nodig hebben voor de administratie. Dat gebruiken we en dat geeft al een heleboel gemak. De andere mogelijkheden gaan we stap voor stap erbij betrekken. Je merkt wel met het werken in deze software dat het heel goed de uienhandel ondersteunt, omdat er vanuit de praktijk van de uienhandel gebouwd is. Dat was voor ons dan ook de reden om hiervoor te kiezen."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met JJK Uienhandel bv, Pieter Jansen, 0113-382932 of 0612 68 07 53 en met Actitec bv, Jaap Jansen, 0622-930 891 of info@actitec.nl


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018