Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hall 7 - Stand F.033

GH-Ulma toont breed machinepakket op Empack 2012 Brussel

GH-ULMA, specialist in verpakkingsoplossingen, biedt een brede range van (custom-made) machines. Alle machines worden opgebouwd middels een modulair principe. Dit geeft de mogelijkheid om met relatief veel standaardmodules een custom made machine te bouwen. Niet alleen biedt GH Ulma alle reguliere verpakkingsmethodes zoals: horizontale flowpack, verticale flowpack, rekfolie, trayseal en dieptrek in huis. Maar ook geautomatiseerde product belading (robots), palletizing, afvullen, sleeve machines en secundaire verpakkingen (sleeven/kartoneren). Tijdens de Empack 2012 in Brussel tonen wij een ''greep'' uit ons assortiment. Een voorproefje is hieronder te zien:


Links: Deze ULMA machine is speciaal ontwikkeld voor het verpakken van vers (MAP) producten. De FM 305 is voorzien van een box-motion dwarseal balk, welke wordt aangedreven door 2 motoren. Dit seal principe zorgt voor hoge flexibiliteit/inzetbaarheid van de machine. Tevens garandeert dit principe ook een hermetische seal van hoge kwaliteit.

Rechts: De ULMA TFS 407 is de kleinste thermoforming machine, die uitgerust kan worden voor skin applicaties. Deze robuust opgebouwde machine is zeer geschikt voor gebruik in een agressieve omgeving.


Links: Met deze veelzijdige ULMA verticale flowpack machine is het mogelijk grote variatie aan producten bijv., vloeistoffen, poeders, snacks en groenten te verpakken. De machine is zeer onderhoudsvriendelijk opgebouwd met hoogwaardige materialen om te kunnen voldoen aan de wensen van u als klant.

Rechts: Mondini's EVO 384 trayseal machine is de meest recente ontwikkeling in de G.Mondini e-serie. De unieke eigenschappen van deze machine zijn: eenvoudige formaatwissel, automatische aanvoersystemen, flexibele formaat range, hoge sealkracht dankzij servo motoren, besparing op uw gasverbruik tot wel 40%.


Links: Deze Supervac roestvrijstalen vacumeer machine maakt het mogelijk om met 1 operator een hoge output te genereren. Dankzij zijn robuuste en onderhoudsvrije opbouw is deze uitermate geschikt voor natte en vochtige omgeving.

Rechts: Meurer's sleeve wrapper machine is modulair opgebouwd. Hierdoor kan met deze machine eenvoudig aan de wensen en eisen van de klant worden voldaan. Tevens kan middels deze bouwwijze in een later stadium extra functionaliteit toegevoegd worden.


Naast de ULMA verticale machines kunnen wij u ook Pentavac VFFS machines aanbieden. Deze machines vragen een relatief lage investering. Daardoor zijn deze machines ook uitermate interessant voor kleine productie aantallen.

GH Ulma nodigt u van harte uit voor een bezoek aan de stand (F.033). Hier geven wij u impressie van al onze mogelijkheden op verpakkingsgebied. Indien gewenst kunnen wij u een demonstratie geven van de werking van de hierboven genoemde machines.

Tot ziens op de Empack 2012!

Voor meer informatie:
ULMA Packaging B.V.
Techniekweg 19 A
NL-4143 HW Leerdam
Tel.: +31 (0) 345 623800
info@ulmapackaging.nl
www.ulmapackaging.nl

GH N.V.
Langlaarsteenweg 168
B-2630 Aartselaar
Tel.: +32 (0) 3 870 60 60
info@ghmachines.be
www.ghmachines.be
Publicatiedatum: