Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
spectaculaire veldritten in de nachtelijke uren

De Kiremko Nacht van Woerden

De Kiremko Nacht van Woerden is een bijzondere veldrit door het historisch stadscentrum van Woerden. Deze spannende internationale wedstrijd zal worden gereden op dinsdag 23 oktober 2012. Gelouterde wereldtoppers gaan de strijd met elkaar aan voor die ene plek op het podium. Maar zij bundelen ook hun krachten met het jonge talent tijdens de koppelcross over een speciaal parcours.



Kiremko is voor het vijfde jaar titelsponsor van dit sportieve evenement, welke voor de 12e keer gereden wordt door de vestingstad Woerden aan de vooravond van de traditionele koeienmarkt. De beste renners van de wereld komen graag naar de Kiremko Nacht van Woerden en genieten van de geweldige ambiance en de meelevende toeschouwers.

Kiremko nodigt voorafgaand aan het evenement haar zakelijke relaties en gasten uit in Montfoort, waar zij een kijkje kunnen nemen in de fabriek en geïnformeerd worden over innovaties en ontwikkelingen in de markt. Ook zullen enkele strategische partners van Kiremko aanwezig zijn om hun noviteiten toe te lichten.

Kijk voor meer informatie op : www.nachtvanwoerden.nl

Kiremko ontwikkelt, produceert en installeert machines voor de verwerking van aardappelen in frites, chips en diverse andere aardappelproducten. Daarnaast levert Kiremko machines voor de verwerking van groenten, niet alleen voor de versmarkt, maar ook voor de diepvries- en de gekoelde markt.

Bel +31 (0)348 – 47 94 00 of ga naar www.kiremko.com.

Publicatiedatum: