Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
in Nederland en Spanje

Megaveiling complete inventaris van vooraanstaand groenteverwerker

Industrial Auctions is gespecialiseerd in veilingen van machines en productielijnen in de voedingsindustrie. Recent hebben wij met succes veilingen georganiseerd in de snack- vis- en vleesindustrie.



Op 5 en 6 oktober 2012 vindt in Nederland op 2 locaties te Eerde en Veghel en 1 locatie in het Spaanse Amposta een mega veiling plaats. De heer Bas Schellekens, namens Industrial Auctions ter plaatse verantwoordelijk, licht toe dat de veiling op verzoek van de eigenaren plaats vindt. Dit vanwege beƫindiging van de bedrijfsactiviteiten op de betreffende locaties. Vanaf heden kan er een bod uitgebracht worden op onder andere een stoomschiller, droogborstelmachine, blancheurs, verpakkingsmachines, slicers en dicers alsmede de complete werkplaats- en kantoorinventaris. Alle kavels zijn te bezichtigen tijdens de kijkdagen die plaatsvinden in Eerde en Veghel op 28 september en 1 oktober EN op 2 en 3 oktober in het Spaanse Amposta.

Voor meer informatie over deze veiling of Industrial Auctions BV bezoek de website: www.industrial-auctions.com

Publicatiedatum: