Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruim 1.000 lokale producten

Deli XL introduceert webwinkel Vers 24/7

Vandaag is de volledig vernieuwde webwinkel van Vers 24/7 (www.vers247.nl) gelanceerd. Vers 24/7 is de regionale online versmarkt voor de horeca en een activiteit van foodservice groothandel Deli XL. De nieuwe website biedt restaurants in West-Nederland de keuze uit ruim 2.400 dagverse producten, waarvan ruim 1.000 van lokale specialisten.


 
Deli XL introduceerde Vers 24/7 in het afgelopen voorjaar na een pilot in Zeeland in 2011. Met dit platform speelt de groothandel in op de groeiende behoefte aan regionale en authentieke producten bij haar horecaklanten. Inmiddels sloten al 37 vissers, slagers, bakkers, kaasmakers, tuinders en telers aan. “Horeca-ondernemers en chefkoks vinden op de website regionale en authentieke producten voor in de keuken”, zo laat Peter Terwindt, marketingverantwoordelijk voor Vers 24/7 weten. “Wij brengen de vraag en het aanbod op regionaal niveau bij elkaar.”
 

Nieuwe versspecialisten in het assortiment

Deli XL deed in maart van het afgelopen jaar een oproep aan producenten van regionale en authentieke producten om zich aan te sluiten. Zo’n 60 boeren en andere versleveranciers gaven daaraan gehoor. Laurens Claassens, verantwoordelijk voor de leveranciersrelaties, daarover: “In de afgelopen maanden bezocht ik enorm veel bedrijven in West-Nederland en zijn we in gesprek gegaan met ondernemers om te kijken of ze pasten bij Vers 24/7. Ik ben blij dat we het assortiment kunnen laten groeien, zowel met regulier dagvers als met bijzondere producten van lokale spelers.” Op de nieuwe website (www.vers247.nl) is onder andere het vissersbedrijf Seafarm te vinden met tarbot van duurzame kweek en Kaasmakerij Gebroeders Van den Heuvel uit de Alblasserwaard met de schitterende blauwaderkaas Graafdijker. Kaasmaker Wim van der Voet: “Vers 24/7 is voor ons een mooi platform om onze kaas onder de aandacht te brengen van chef-koks. Wij hebben via de website rechtstreeks contact met de klant en Deli XL regelt de rest.”
 

Betrouwbare systemen en logistiek

De nieuwe webwinkel van Vers 24/7 maakt, net als voor de logistieke en administratieve afhandeling, gebruik van de systemen en infrastructuur van Deli XL. Peter Terwindt: “Wij liften mee op de ervaring, technologische mogelijkheden en vernieuwingen binnen Deli XL, terwijl onze marktbenadering anders is.” Vers 24/7 laat de traditionele groothandelsrol los en fungeert als een marktplatform, waarbij de aanbieders zelf hun prijs bepalen. Daarnaast geeft Vers 24/7 de regionale producenten marketingondersteuning, gericht op een goede profilering online. “Vers 24/7 is nu operationeel in Zeeland en Zuid-Holland. In oktober volgt de regio Amsterdam en dan tegen het einde van het jaar de regio Utrecht. We willen waardevol zijn voor zowel leveranciers als restaurants en doen het daarom stap voor stap, zodat we tijd kunnen investeren in goed werkende processen, rijke informatie online en een aantrekkelijk assortiment.”
Publicatiedatum: