Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rusland: start wederopbouw Moskouse markten

De regering van Moskou heeft de eerste investeerder geselecteerd, die bereid is te werken aan de reconstructie van drie Moskouse markten: de noordelijke markt (metrostation Babushkinskaya), de Koptevskymarkt (metrostation Voikovskaya) en de Lyublinskymarkt (metrostation Tekstilshiki). De beheermaatschappij Rostick Group van de heer Ordovsky-Tanaevsky Blanko en meer bepaald haar dochteronderneming Corpestate Company, wordt waarschijnlijk de geplande investeerder voor dit project.

De vicedirecteur van de Raad van Handel en diensten in Moskou, de heer Dmitry Krasnov, verklaarde dat de deelname van Corpestate onderdeel zal worden van het nieuwe beleid van de stad, dat belooft tegen 2015 de bestaande straatmarkten te vervangen door moderne overdekte marktplaatsen. Volgens een Moskouse ambtenaar zijn er twee manieren: het gebied verkopen aan particuliere investeerders of een contract van gerichte investeringen ondertekenen, dat de stadseisen vestigt op het constructieobject.

De Rostick Group bestaat uit RosInter Restaurants Holding (Il Patio en Sushi planet) en een netwerk van reisbureaus en gezondheidshypermarkten. De dochteronderneming Compestate houdt zich bezig met vastgoed en logistiek.

Source: www.retail.ru
Publicatiedatum: