Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Celtic Cooling wil marktaandeel in Midden-Amerika uitbreiden

Sinds de oprichting van Celtic Cooling in 1997 door eigenaar Joost van Klink heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een professioneel koeltechnisch bedrijf met een uitstekende marktpositie en naam in de branche. Celtic Cooling volgde haar klanten naar het buitenland en heeft, naast het moderne hoofdkantoor in Nieuw-Vennep in Nederland, wereldwijd vier vestigingen in Kenia, Ethiopië, Ghana en Kazachstan.

Na de succesvolle uitvoering van diverse projecten in Midden-Amerikaanse landen als El Salvador, Nicaragua, Venezuela en Peru wil Celtic Cooling haar marktaandeel aldaar graag uitbreiden. Op initiatief van Edwin Smit, eigenaar van Ideavelop SA, gaat zij dit doen door in een cluster te opereren met complementaire partijen onder de naam NethWork. Het NethWork-cluster bestaat ondermeer uit de volgende organisaties: Priva, Van der Knaap Groep, A. van Dongen & Heerschap BV, Lutgo Global, Javo BV, FormFlex Horti Systems BV, Metazet, HAS Hogeschool, JConnectA en Aweta. Door middel van deze samenwerking denkt Celtic Cooling het marktaandeel in Guatamala, Panama en Costa Rica in 2013-2014 aanzienlijk te vergroten.

Ideavelop SA is een Costa Ricaans adviesbureau met Nederlandse wortels en is gericht op matchmaking tussen Europese en Latijns-Amerikaanse ondernemers.
Celtic Cooling is ervaren in het ontwerpen en installeren van maatwerk koel- en vriescellen, koude-installaties, airconditioningssystemen en turnkeyprojecten voor alle mogelijke doeleinden ten behoeve van opdrachtgevers uit diverse segmenten van het bedrijfsleven in zowel binnen- als buitenland.

Voor meer informatie:
Celtic Cooling
Luzernestraat 53

2153 GM Nieuw-Vennep

The Netherlands
Tel: +31-(0)252-240 950

Fax: +31-(0)252-240 959

info@celtic.nl
www.celtic.nl


Publicatiedatum: