Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
verse producten veilig per schip verschepen

Purfresh krijgt EU patent

Purfresh, fabrikant van oplossingen voor het optimaliseren van de kwaliteit van verse producten tijdens het vervoer wereldwijd, kondigde vandaag aan dat het Europees Octrooibureau octrooi nr. 2107936 aan hen heeft verleend.

"Deze octrooidekking in Europa ondersteunt ons doel om via verschepingen verse producten probleemloos te vervoeren over de hele wereld," zei Dr. Brian Westcott CEO van Purfresh. "De verliezen als gevolg van microbieel verval tijdens het vervoer is onthutsend. De nieuwe technologie is belangrijk nu er steeds meer verse groenten en fruit wereldwijd worden vervoerd."

De nieuwe technologie van Purfresh is wetenschappelijk ontwikkeld en verbetert de atmosfeer in een koelcontainer met een actieve vorm van zuurstof — kortweg ozon — om te controleren of er schimmels, gisten, ethyleen, Salmonella, E. coli, Listeria en andere verontreinigingen aanwezig zijn. Het systeem heeft bewezen effectief te zijn in het vervoer van versproducten. Purfresh heeft patent lopen in de Verenigde Staten. Het systeem wordt aangeboden als een service door de meeste belangrijke rederijen.

Contactpersoon:
Connie Bordanaro
Purfresh, Inc.
cbordanaro@purfresh.com
Tel: + 1. 650. 319. 1160 ext. 318
Publicatiedatum: