Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Octrooi voor Bio Turbo technologie

Het Amerikaanse octrooibureau heeft een octrooi verleend aan Miatech’s Bio Turbo lijn. De Bio Turbo apparatuur is ontworpen om op een betaalbare wijze ethyleen en ziektekiemen uit koelcellen te verwijderen. Klanten omschrijven de Turbo Bio als een effectieve technologie dat vroegtijdig rijpen, bacteriële schade en schimmel groei voorkomt. Daarnaast verlengt het de houdbaarheid van groenten en fruit.

  

Bio Turbo maakt gebruik van een vier stappen luchtzuiveringsproces dat ethyleen en 99% van de bacteriën uit de lucht zuivert. Ondanks het feit dat Bio Turbo ozon gebruikt als zuivering, komt dit absoluut niet in de koelcel waardoor deze technologie niet schadelijk is voor de mens.

Volgens CEO van Miatech, Costas Iconomou, is dit nieuwe octrooi een bewijs van het unieke concept van de Bio Turbo. Op dit moment bezitten wij het meest effectieve product in dit marktsegment.

Meer informatie:
Mike Svystun
Tel: +1 503 659 56 80
Publicatiedatum: