Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AGF in Zuid-Oekraïne kunnen binnenkort in civiele schuilplaatsen

Het stadsbestuur van de Zuid-Oekraïense stad Sewastopol zoekt naar mogelijkheden om groenten en fruit op te slaan in civiele schuilplaatsen van de civiele verdediging. 17 atoomkelders in de stad zouden als groenteopslagruimte ingezet kunnen worden. De stad heeft gezien het inwonersaantal maandelijks inmiddels circa 8.000 ton groente en fruit nodig. Vanwege het grote gebrek aan opslagplaatsen die volgens de voorschriften zijn uitgerust, bederft het groente en fruit echter snel.
 
Enkele civiele schuilplaatsen die men wilde gaan gebruiken, bleken echter al bezet te zijn. De vertegenwoordigers van het ministerie van Civiele Verdediging van Oekraïne hebben een noodzakelijk onderzoek ingesteld om ondoelmatig gebruik van de bomkelders vast te kunnen stellen en dit te kunnen stoppen. Die informatie gaf de voorlichtingsdienst van de stadsregering van Sewastopol.
 
Publicatiedatum: