Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

uitnodiging uienwedstrijd 2013

Wie heeft de mooiste bewaarui?

DLV Plant organiseert op verzoek van de LNCN (Landbouwbeurs Noord en Centraal Nederland) en het Platform Nederlandse Uientelers de verkiezing van de Mooiste Bewaarui van 2013 (oogst 2012). De verkiezing vindt plaats op de Themadag uien van de LNCN, op 30 januari 2013 in De Meerpaal te Dronten.

Alle telers van bewaaruien in Nederland worden uitgenodigd hun beste uien voor te stellen aan collega’s en aan de inkopers van de handel en de sorteerbedrijven. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen, maar het gaat vooral om de promotie, de trots op het vak en de verbetering van de kwaliteit.

De teelt van uien is voor veel akkerbouwers in Nederland een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Alle bedrijven die te maken hebben met de ui, van toeleveranciers, teelt-begeleiders tot verwerkers en consumenten, hebben baat bij een topkwaliteit ui. Dit draagt bij aan een positieve positionering van dit prachtige gewas.

Door het organiseren van een wedstrijd waarbij die kwaliteit centraal staat, krijgt de ui de aandacht die ze verdient.
U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze verkiezing, kijk voor aanmelding en tips op www.dlvplant.nl of www.Landbouwbeurs.com. U kunt zich opgeven tot dinsdag 22 januari aanstaande. Voor deelnemers wordt het transport van de voor de presentatie bestemde uien geregeld door DLV Plant.

DLV Plant is een toonaangevende en onafhankelijk advies - en onderzoekspartner voor de plantaardige sectoren . Haar activiteiten richten zich op advies, onderzoek, projecten zowel in Nederland als daarbuiten. Door continu vernieuwende en eigentijdse diensten en producten in de markt te zetten, creëert DLV Plant meerwaarde voor ondernemers. DLV Plant heeft 175 adviseurs, onderzoekers en projectleiders in dienst. Voor meer informatie, kijk op www.dlvplant.nl


Informatie
Laurens Persoon
DLV Plant Dronten
M 06-52093673 
Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018