Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Twee milieuvriendelijke uienschillers voor Start Fresh Ltd

Eerder al mocht Sormac de messenschiller MS-Combi, de KP-60/HS en de bandsnijmachine BSM-150 leveren aan Start Fresh Ltd uit het Engelse Nottingham. De streek die voornamelijk bekend staat om de legende van Robin Hood herbergt met
ondernemingen als Start Fresh Ltd. ook in 2013 de strijdlustige ondernemingsgeest waarbij productontwikkeling en kwaliteitszorg nog altijd een grote rol spelen.



Sormac draagt een steentje bij aan de Start Fresh policy met de levering van twee uienschillers USM-S100. Start Fresh is specialist in de verwerking van verse groente- en fruitproducten en staat bekend als een goede luisteraar naar de specifieke eisen van de Britse klanten. Daarbij staan productontwikkeling en kwaliteitszorg continu centraal en is een nauw contact met biologische telers en tuinders uit de omgeving van groot belang.

Start Fresh is blij met de nieuwe uienschillers zodat uien nog sneller, verser en efficiënter kunnen worden geleverd aan horeca, universiteiten en sandwichretailers. De USM-S100 uienschillers staan bekend om hun lage geluidsniveau maar ook om hun grote bedieningsgemak en een perfecte schilkwaliteit. De uienschillers zijn milieuvriendelijk, kostenbesparend en eenvoudig in onderhoud en reiniging. Start Fresh kan met deze ‘stille’ schillers perfecte verse producten leveren waarbij de wensen van de Britse gebruikers continu centraal staan.

Bron: Nieuwsbrief Sormac
Publicatiedatum: