Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PRE-serve verlengt de houdbaarheid

Het Engelse PRE-serve levert al meer dan tien jaar conserveringsmiddelen en technische hulpstoffen en is uitgegroeid tot één van Engelands leidende leveranciers met een klantenbestand in zowel Engeland als Europa.




PRE-serve streeft naar service met flexibiliteit en innovatie om te voldoen aan de behoefte van de meest veeleisende toepassingen. In dit verband hebben zij de mogelijkheid om producten te assimileren en modificeren om te voldoen aan specifieke materialen voor de meest veeleisende toepassingen, zoals het verlagen van zwaveldioxide in de sulfiet conserveringsmiddelen en het verwijderen van natrium van het wassen van de biologische producten.

PRE-serve heeft producten beschikbaar voor de preparatie van verwerkte wortelen en vers gesneden groenten, inclusief kool en knolselderij, geschikt voor gebruik bij zowel de normale als de biologische producten. De formule kan de houdbaarheid enorm verhogen en is ideaal om te gebruiken bij automatische doseringssystemen, vaten reinigers & hydro-coolers, waar dosering vaak een probleem vormt.

PRE-serve heeft een producten vloeistof voor het gebruik bij salade, groenten en fruit producten. De geconcentreerde formule van natuurlijke bestanddelen doodt schadelijke bacteriën, verwijdert meststoffen en breekt de resthoeveelheid beschermingsmiddelen af op het oppervlakte van de verse producten.

Andere producten bevatten een geconcentreerd mengsel van biologische zuren in een veelzijdige poeder formule, bestemd voor vers gesneden groenten en voorbewerkt en afgeschild fruit zoals appelen, waardoor de houdbaarheid met 7 dagen verlengd kan worden.

Pete Broad, marketing en operation manager, verklaart, “meer en meer gaat onze aandacht niet alleen naar het product wat wij verkopen, maar ook naar het product wat we helpen te verkopen: het product van onze klant. Onze toewijding ligt om het product van onze klant een succes te maken en PRE-serve is een belangrijk onderdeel van dat succes.” 

“Wij begrijpen dat wij niet alleen aan de verwachtingen van onze klant moeten voldoen maar ze te overschrijden daar waar mogelijk is. Deze doelgerichte aanpak heeft invloed op onze ontwikkeling, fabricage en distributie van de verscheidenheid aan producten.”

Voor meer informatie:
Pete Broad
PRE-serve
Publicatiedatum: