Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verbruggen Palletizing Equipment genomineerd voor Flevopenning 2012

Maandag jl. maakte het projectbureau Flevopenningen bekend dat Verbruggen genomineerd is voor de verkiezing van de meest innovatieve onderneming van Flevoland 2012. Vanuit de meer dan 35 voorgedragen bedrijven zijn zij geselecteerd tot de laatste 3 in deze verkiezing.

Het doel van Verbruggen is om haar opdrachtgevers een middel in handen te geven om hun product op een zo mooi mogelijke manier te presenteren aan hun afnemers. Met de geavanceerde Verbruggen machines kan dit resultaat bereikt worden op een snelle en efficiƫnte manier. Teamwork, ervaring en innovatie vormen de basis in de communicatie met haar (potentiƫle) opdrachtgevers.

Door te luisteren naar haar opdrachtgevers en signalen uit de markt, kan Verbruggen zich continue ontwikkelen. Het toepassen van composiet in haar palletiseermachines is dan ook een logische stap. Inmiddels is Verbruggen in een vergevorderd stadium in de ontwikkeling van een manipulator met composiet onderdelen. (De manipulator positioneert de zakken op de pallet.)



De uitslag van de verkiezing - meest innovatieve onderneming 2012 - wordt bekend gemaakt tijdens het Flevopenningen-gala 2012, dat wordt gehouden op vrijdag 22 maart 2013.

Publicatiedatum: