Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
vrijdag 7 juni opening nieuw pand

Zeeuwse vestiging NNZ is verhuisd van Krabbendijke naar Rilland

Tholen - De oorsprong van NNZ gaat terug tot 1922. NNZ levert wereldwijd een breed assortiment van verpakkingsmaterialen voor transport en consumentenverpakkingen van AGF-producten. De multinational in verpakkingsmaterialen voor AGF heeft inmiddels vestigingen in de Benelux, Canada, Denemarken, Duitsland, Italië, Estland, Letland, Litouwen, Oostenrijk, Polen, Spanje, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.


Han van de Vreede voor het nieuwe pand in Krabbendijke

De Nederlandse vestiging in Krabbendijke is eind vorig jaar verhuisd naar een nieuwe locatie in Rilland. Met de verhuizing sluit het bedrijf een tijdperk van meer dan twintig jaar als NNZ en meer dan zestig jaar als de voormalige firma Van de Vreede in Krabbendijke af. Vrijdag 7 juni is de officiële opening, maar wij namen alvast een kijkje.



Het nieuwe pand langs de snelweg A58 telt 5.000 m2 magazijnruimte en 900 m2 kantoorruimte. "We waren in Krabbendijke uit ons jasje gegroeid en toen dit pand vrijkwam, hebben we stappen ondernomen", vertelt Han van de Vreede. "We hebben hier ook nog de nodige uitbreidingsmogelijkheden."



Een grote ontwikkeling van de laatste jaren is wel de switch die veel aardappelen- en uienparkstations en exporteurs hebben gemaakt naar de geweven netzakken met eigen label. "Klanten hebben hierdoor de mogelijkheid gekregen om meer met hun product te communiceren. Dit verzorgen we voor onze klanten en hebben hierdoor ook veel klantspecifiekere voorraad waarvoor we extra ruimte nodig hadden."



Ondanks de wereldwijde aanwezigheid, blijft het thuisland van groot belang voor NNZ. "Verder is Duitsland voor ons een grote markt", zegt Han. "Op het gebied van transportverpakkingen nemen we in de AGF-sector al sinds jaren een grote positie in en onze rol op het gebied van consumentenverpakking wordt steeds groter.” Ter ondersteuning van de groei heeft NNZ sinds een aantal jaar een eigen marketingproductontwikkelingsafdeling, die met groothandels en retailers sparren over nieuwe verpakkingsoplossingen voor transport en in het schap.



Vertrouwen in de toekomst van NNZ heeft Han volop. "De wereldbevolking groeit en dat biedt potentie voor Nederland als exporteur van agrarische producten. We moeten gewoon zorgen dat we vooraan blijven lopen. Vanuit dit pand zijn we klaar om via ons verpakkingsnetwerk de branche op maat te bedienen." De opening, in de vorm van een open dag staat gepland voor aanstaande vrijdag, 7 juni. Relaties zijn van harte welkom tussen 15.00 en 18.30 uur. Om circa 15.30 uur zal de officiële opening van het pand plaatsvinden.



Voor meer informatie:
NNZ
De Poort 1
4411 PB Rilland
Tel: 0113-503310
Fax: 0113-502692
hvreede@nnz.nl
www.nnz.nl