Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
DECCO breidt uit naar nieuwe sectoren voor verse groenten en fruit

Decco is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met BIOCONSERVACI”N, een leidend bedrijf op het gebied van ethyleenabsorptie. "Dit samenwerkingsverband maakt DECCO Ibťrica de exclusieve leverancier binnen zijn gebied, terwijl Bioconversaciůn door kan gaan met onderzoek, ontwikkeling en innovatie op het terrein van ethyleenabsorptie," aldus Osvaldo Brunetti, directeur marketing van DECCO Ibťrica.
Vorig jaar introduceerde het bedrijf DECCOSHIELD, een nieuw zonwerend product dat bij hoge temperaturen overmatige stress  en zonnebrand voorkomt en de aanwezigheid van insecten reduceert. "Het gebruik van Deccoshield leverde bij verschillende gewassen langere houdbaarheid op," zegt Brunetti.

Daarnaast werkt Decco aan een lijn van MAP zakken (aangepaste atmosfeer) met IsraŽlische technologie. "Deze zijn ideaal voor alle tuinbouwproducten, die over een lange afstand getransporteerd moeten worden. Dit soort transport komt steeds vaker voor nu de verzadigde Europese markt Spaanse bedrijven ertoe dwingt alternatieven te zoeken."DECCO wil met de uitbreiding aan alle behoeften van hun cliŽnten voldoen. "We willen hen nog betere diensten kunnen leveren. Op hetzelfde moment willen we ook nieuwe cliŽnten en markten bereiken door het uitbreiden naar bijvoorbeeld de groentesector. DECCO's naam moet verbonden zijn aan de bescherming van alle tuinbouwproducten, van het moment dat ze geoogst worden tot het moment van consumptie."NATURCOVER: Veel gebruikt in huidige steenfruitseizoen
Naturecover is een coating voor pruimen, die tijdens de verwerking middels doordrenking of spray kan worden aangebracht. Naturecover-M is speciaal ontwikkeld voor perziken en maakt het fruit mooier, biedt het bescherming en vermindert uitdroging en gewichtsverlies.

DECONATUR lijn
Geheel in lijn met de trend om residuen te verminderen en biologisch te produceren, biedt Deconatur een breed assortiment aan coatings, fungistatics, fytoverstekers en zero-waste ontsmettingsmiddelen. 

Multinational DECCO, onderdeel van de UPL Group en al 80 jaar specialist in oogst- diensten, heeft delegaties over de hele wereld. Zij geven advies over het meeste efficiŽnte gebruik van producten en de beste behandeling van geoogste groenten en fruit. 
Binnen deze structuur heeft DECCO Ibťrica de leiding over alle commerciŽle activiteit in Spanje, Frankrijk, Portugal en Marokko. De afdeling werkt ook samen met Latijns-Amerikaanse landen.

DECCO heeft jarenlange ervaring op het gebied van hygiŽne, desinfectie en coating van fruit, voornamelijk citrus en steenfruit. Maar twee jaar geleden breidde het bedrijf zijn werkzaamheden uit naar nieuwe productlijnen en subsectoren, zoals pre-harvest, fytonutriŽnten en aanvullende technische oplossingen voor behandelingen. 

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: 24-6-2013

  

Ander nieuws uit deze sector:

16-7-2018 30.000 vierkante meter aan isolatiepanelen in DC Lidl
12-7-2018 Interko introduceert slimme rijpkamer
11-7-2018 Vitrinedeuren: energiebesparing of belemmering?
4-7-2018 Van Soest Coldstores en Bram van Tuyl nemen vrieshuis A2 Colstorage over
3-7-2018 Fysium om de rijping van appelen te beheersen
28-6-2018 Het effect van invriessnelheid op de kwaliteit van versproducten
27-6-2018 Vertrek Jacky en Alex de Bruijn bij Agro Merchants Westland
11-6-2018 "Tijdelijke koelinstallatie huren ideale oplossing bij capaciteitsproblemen"
7-6-2018 Aldi hoeft verticale koelmeubelen in 7 filialen niet met dubbelglas deuren af te dekken
7-6-2018 ĎKoudemiddelen, the next step and beyondí
6-6-2018 IPHandlers bouwt nieuw Perishable Center
6-6-2018 Nijpend tekort aan AGF-koelruimte ondanks toegenomen capaciteit
5-6-2018 Oplossing voor behoud kleur en versheid bananen
5-6-2018 Grote markt voor conserveringsspray in China
4-6-2018 Opening nieuw koelhuis bij Zachtfruitbedrijf Schalkwijk
1-6-2018 Sandwichpanelen houden koude in de koelcel
1-6-2018 Nieuwe koelcontainers Chiquita houden bananen langer vers
23-5-2018 IIR Informatienota over ĎVooruitgang in supermarktkoelingí
22-5-2018 Stand van zaken van de HFK-afbouw
16-5-2018 Koelen met meer dan 50 % energiebesparing