Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
DECCO breidt uit naar nieuwe sectoren voor verse groenten en fruit

Decco is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met BIOCONSERVACI”N, een leidend bedrijf op het gebied van ethyleenabsorptie. "Dit samenwerkingsverband maakt DECCO Ibťrica de exclusieve leverancier binnen zijn gebied, terwijl Bioconversaciůn door kan gaan met onderzoek, ontwikkeling en innovatie op het terrein van ethyleenabsorptie," aldus Osvaldo Brunetti, directeur marketing van DECCO Ibťrica.
Vorig jaar introduceerde het bedrijf DECCOSHIELD, een nieuw zonwerend product dat bij hoge temperaturen overmatige stress  en zonnebrand voorkomt en de aanwezigheid van insecten reduceert. "Het gebruik van Deccoshield leverde bij verschillende gewassen langere houdbaarheid op," zegt Brunetti.

Daarnaast werkt Decco aan een lijn van MAP zakken (aangepaste atmosfeer) met IsraŽlische technologie. "Deze zijn ideaal voor alle tuinbouwproducten, die over een lange afstand getransporteerd moeten worden. Dit soort transport komt steeds vaker voor nu de verzadigde Europese markt Spaanse bedrijven ertoe dwingt alternatieven te zoeken."DECCO wil met de uitbreiding aan alle behoeften van hun cliŽnten voldoen. "We willen hen nog betere diensten kunnen leveren. Op hetzelfde moment willen we ook nieuwe cliŽnten en markten bereiken door het uitbreiden naar bijvoorbeeld de groentesector. DECCO's naam moet verbonden zijn aan de bescherming van alle tuinbouwproducten, van het moment dat ze geoogst worden tot het moment van consumptie."NATURCOVER: Veel gebruikt in huidige steenfruitseizoen
Naturecover is een coating voor pruimen, die tijdens de verwerking middels doordrenking of spray kan worden aangebracht. Naturecover-M is speciaal ontwikkeld voor perziken en maakt het fruit mooier, biedt het bescherming en vermindert uitdroging en gewichtsverlies.

DECONATUR lijn
Geheel in lijn met de trend om residuen te verminderen en biologisch te produceren, biedt Deconatur een breed assortiment aan coatings, fungistatics, fytoverstekers en zero-waste ontsmettingsmiddelen. 

Multinational DECCO, onderdeel van de UPL Group en al 80 jaar specialist in oogst- diensten, heeft delegaties over de hele wereld. Zij geven advies over het meeste efficiŽnte gebruik van producten en de beste behandeling van geoogste groenten en fruit. 
Binnen deze structuur heeft DECCO Ibťrica de leiding over alle commerciŽle activiteit in Spanje, Frankrijk, Portugal en Marokko. De afdeling werkt ook samen met Latijns-Amerikaanse landen.

DECCO heeft jarenlange ervaring op het gebied van hygiŽne, desinfectie en coating van fruit, voornamelijk citrus en steenfruit. Maar twee jaar geleden breidde het bedrijf zijn werkzaamheden uit naar nieuwe productlijnen en subsectoren, zoals pre-harvest, fytonutriŽnten en aanvullende technische oplossingen voor behandelingen. 

Voor meer informatie:

Publicatiedatum: 24-6-2013

  

Ander nieuws uit deze sector:

23-5-2018 IIR Informatienota over ĎVooruitgang in supermarktkoelingí
22-5-2018 Stand van zaken van de HFK-afbouw
16-5-2018 Koelen met meer dan 50 % energiebesparing
15-5-2018 Nieuwe CO2- condensingunits voor kleine retailomgevingen
4-5-2018 Aldi SŁd neemt grootste CO2-Compressor van Bitzer in gebruik
3-5-2018 Twee vreemdelingen aangetroffen in koelcontainer
26-4-2018 Nieuwe cyrogene tunnelvriezer
25-4-2018 Nieuwe elektrische en emissievrije koelunits
25-4-2018 Groothandel ontruimd na lekkage koudemiddel
23-4-2018 45 dubbele rijpkamers in nieuw distributiecentrum Lidl Moerdijk
23-4-2018 Van den Brink breidt uit met ammoniakkoeling
23-4-2018 "Onze avocadorijperij is de beste manier om kwaliteit te waarborgen"
19-4-2018 Primeur met flexibele roldeur krijgt navolging in nieuwe aardappelbewaring Quik's
16-4-2018 Rechter schrapt kartelboetes ACM voor koelhuizen
6-4-2018 Frankrijk: A2L koelmiddel staat centraal in fruitbewaring
5-4-2018 AGRO Merchants Portugal gebruikt 100% hernieuwbare energie
4-4-2018 Misttechnologie krijgt Agrofoodpluim maart 2018
3-4-2018 Roma bestaat 40 jaar
28-3-2018 Bemisten minder effectief doordat veel producten voorverpakt zijn
22-3-2018 Lamberet verbreekt eigen omzetrecord