Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

van Affeldt naar A&B Verpackungsmaschinen Gmbh

LC Machinery stapt over van leverancier voor weeg- en verpakkingsmachines

LC Machinery is al bijna 40 jaar thuis in de wereld van weeg- en verpakkingsinstallaties voor AGF producten. Accent ligt hierbij op advies, installatie en after sales van hoogwaardige, betrouwbare verpakkingsoplossingen voor de AGF branche. Omdat LC Machinery ook voor de lange termijn haar sterke positie op dit gebied wil vasthouden en uitbreiden, hebben we de afgelopen tijd ons complete leveringsgamma weeg- en verpakkingsmachines geëvalueerd. De complexiteit in de productieprocessen nemen immers steeds meer toe, en zo ook de vraag naar flexibele, innovatieve en hygiënische weeg- en verpakkingsmachines.

In februari 2013 heeft LC Machinery daarom besloten om over te stappen van leverancier voor de weeg- en verpakkingsmachines. Na bijna 40 jaar samenwerking met Affeldt Gmbh, is LC Machinery overgestapt naar A&B Verpackungsmaschinen Gmbh uit Duitsland. Deze overstap geldt exclusief voor de landen waar LC Machinery actief is, te weten de Benelux en Engeland.

A&B weeg- en verpakkingsmachines 
A&B Verpackungsmaschinen Gmbh (www.abv-manufaktur.com) is 6 jaar geleden opgestart door de eigenaren Bernd Affeldt en Björn Brandt. Bernd is een zoon van de grondlegger van de Affeldt fabriek en is na de overname een eigen onderneming gestart. Het bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van weeg- en verpakkingsmachines voor de AGF en Bakkerij branche. De nieuwe samenwerking voelt vertrouwd aan voor de medewerkers van LC Machinery, mede doordat de meeste medewerkers van A&B al bekend waren bij ons. De overgang heeft al meteen geleid tot verkoopsucces. In Nederland en België zijn er diverse lijnen besteld welke komende tijd uitgeleverd gaan worden.

A&B is volledig klaar voor de toekomst op weeggebied en de daarmee gepaard gaande eisen van de markt. Met ingang van 1 januari 2013 heeft men hiervoor een nieuw pand betrokken in Horst (Duitsland) dat speciaal gebouwd is voor de productie van hun machines. Enkele standaard kenmerken van de A&B wegers zijn:

  • Compleet RVS machines
  • Hygiënische open constructie met schuin geplaatste, aflopende balken
  • Eenvoudig uitneembare weegbakken en trilgoten
  • Siemens besturing in separaat opgestelde schakelkast (geen trillingen naar schakelkast mogelijk)
  • Eenvoudige bediening
  • Innovatieve weegtechnologie
  • Gebruik van standaard in de markt te verkrijgen onderdelen
  • Innovatieve uitloopsystemen naar diverse soorten verpakkingsmachines

Voor nagenoeg elke gewenste capaciteit kan LC u een geschikte weger bieden. Dit voor producten als uien, aardappelen, wortelen, appels en peren, citrus, paprika’s, spruiten, tomaten, radijs, en tevens voor bewerkte AGF producten.

Onderdelen en service voor Affeldt weeg- en verpakkingsmachines

Op het gebied van service interventies en onderdelen verkoop verandert er voor onze klanten overigens niets. Hiervoor kan men altijd rekenen op onze volledige ondersteuning zoals men die gewend is van ons. De monteurs van LC Machinery hebben een jarenlange ervaring op het gebied van (Affeldt) weeg- en verpakkingsmachines. Ze weten exact wat voor machines er bij de klanten opgesteld staan en zijn hierdoor juist in staat om een eventuele storing snel en vakkundig te verhelpen. Hier kunnen onze klanten van blijven profiteren.

Mocht uw huidige (Affeldt) weger aan vervanging toe zijn, dan zijn er mogelijkheden om alleen het oude weegblok uit te wisselen voor een nieuw weegblok. Dit met behoud van het bestaande frame, bordes en verpakkingsmachines die er op aangesloten zijn.

LC begrijpt dat deze keuze, vragen kunnen oproepen en is dan ook graag bereid u persoonlijk hierover te informeren. 

Voor meer informatie:
Verkoop
T. 06 - 53 61 92 19 

T. 06 - 53 39 44 59
 

Planning voor service, onderhoud en projecten
Niek de Boer
T. 0180 – 39 37 30

Onderdelen t.b.v. A&B, Affeldt, MIF, Frutmac, Daumar, REV, Packaging Automation machines
Peter van Varik
T. 0180 – 39 37 30

LC Machinery BV
Hoogeveenenweg 150
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
T. 0180 – 39 37 30


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018