Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alle agrarische apps op AgroApps.nl

Momenteel wordt er veel geschreven in de media over verschillende agrarische apps. Welke app heeft een toevoeging voor uw bedrijf? Waar kunt u de app vinden als u het daadwerkelijk nodig heeft? Door het brede aanbod in apps zijn de interessante en nuttige agrarische apps niet meer te vinden in de huidige app-stores. Momenteel bestaan er meer dan één miljard apps en dagelijks komen er meer en meer bij.

AgroApps is een merkonafhankelijke online database waarin alle agrarische apps verzameld worden. Is de app niet specifiek agrarisch, maar heeft het wel een grote meerwaarde voor de agrarische markt? Dan vindt u de app op AgroApps.nl. Momenteel kunt u terecht voor meer dan honderd verschillende apps, die voor uw bedrijf van toepassing kunnen zijn.

Dankzij het filtersysteem is de app eenvoudig te vinden. Door middel van QR-codes heeft u de app binnen één minuut op uw telefoon. Voor bezoekers is er de mogelijkheid om ervaringen te delen en waarderingen te geven aan een app. AgroApps is er zowel voor de Android als voor de Apple besturingssystemen.

Kortom AgroApps houdt u continu op de hoogte van de laatste apps en ontwikkelingen. Hierbij nodigen wij u dan ook uit om www.agroapps.nl te bezoeken.
 
Publicatiedatum: