Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deelname AGF Detail vanzelfsprekend voor Smit's Uien



Tholen - Al tijdens de vorige editie van de AGF Detail ondertekende directeur Jan Smit van Smit's Uien de deelname voor de komende editie. Smit's Uien schilt en snijdt uien in blokjes en ringen en verpakt deze vervolgens in diverse (klein)verpakkingen. In de loop der jaren heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld tot de grootste leverancier van geschilde uien, uienblokjes en uienringen voor horeca, viswinkels en AGF. "Een restaurant, cafetaria, cateraar of viswinkel zonder onze gesneden uien is ver te zoeken", zegt Jan Smit.


Raymond Mahieu, Cock Lassche, Bart de Jong van AGF Detail en Jan Smit

Het bedrijf maakte de afgelopen jaren een forse groei door, wat onder meer resulteerde in een nieuw bedrijfspand, dat voldoet aan de strengste voedselveiligheidsnormen. In het pand, dat een totale oppervlakte heeft van 4.321 m2, draaien vier schillijnen van Finis. De nieuwe fabriek is gebouwd volgens de strengste normen. Smit's Uien is zowel BRC, IFS, GMP en SKAL-gecertificeerd. "Ons machinepark is uitgerust met de nieuwste technologieƫn op duurzaamheidsgebied", zegt Jan, die samen met zijn zonen Emiel en Remon de directie over het bedrijf voert.



De commerciƫle groei, die Smit's Uien doormaakte, is onder meer te danken aan het inmiddels grote aantal beurzen waarop Smit's Uien 'acte de presence' geeft. De eerste beursdeelname was in 1991, waarbij Cock Lassche op een klein plekje stond met wat lege kisten, een paar balen uien en wat posters. Later kwam Jan Smit erbij en werden de uienblokjes en ringen pas echt bekend bij de eindverbruikers. Met de indiensttreding van Raymond Mahieu in 2008 is de beurscrew compleet, die zich presenteert op horeca, AGF- en visbeurzen in Nederland en verder in Europa.



De AGF Detail staat al jaren als vaste prik op het lijstje van Smit's Uien. Bezoekers zijn van harte welkom bij stand 326.



Voor meer informatie:
Smit's Uien
Elbe 33 - 37
2491 BT Den Haag
Tel: 070-3271061
Fax: 070-3277642
info@smitsuien.nl
www.smitsuien.nl