Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
NAO-gecertificeerde wasplaats in eigen beheer

Transportbedrijf P. Verboon gespecialiseerd in bio- en pootaardappelen

Transportbedrijf P. Verboon De Lier B.V. is een internationaal transportbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het vervoer van pootaardappelen, biologische aardappelen, vollegrondsgroenten en alle andere voorkomende agrarische producten.



Al deze producten vervoeren wij dagelijks naar bestemmingen in Europa. Dit vervoer wordt uitgevoerd met 25 trekkers, voorzien van allerlei soorten eigen trailers. Met de aanschaf van twee nieuwe Euro 6 trekkers en lichtgewicht bandlossers van Heiwo zorgen we voor minder uitstoot van Co2 en helpen wij ook mee een schoner milieu.
Door het verschillende aantal trailers is het mogelijk om ieder product op de juiste wijze te laden en te lossen. Zo kunnen wij met onze compartimenten-onderlos trailers aardappelen van verschillende rassen en maten in één trailer vervoeren. Door ons specialisme en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om met de klant mee te denken en advies te geven. Samen met onze vakbekwame chauffeurs kunnen wij zorg dragen voor een correcte uitvoering van de opdrachten, waardoor wij als bedrijf onze doelstelling, het opbouwen van een duurzame relatie met de opdrachtgevers, kunnen verwezenlijken.

Transportbedrijf P. Verboon De Lier B.V. is HACCP- en GMP-gecertificeerd en heeft een NAO-gecertificeerde wasplaats in eigen beheer. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om voor aanvang van ieder transport van pootaardappelen en biologische producten de laadruimtes te reinigen en te desinfecteren.

Voor meer informatie:
Transportbedrijf P.Verboon de Lier B.V.
Hoogweg 30
2678 KW de Lier
Tel: +31174513484
Fax: +31174516792
info@pverboon.nl
www.pverboon.nl


Publicatiedatum: