Grosvenor House hotel, Londen, 4-6 juni

Valentine Warmer ambassadeur voor London Produce Show

Kok, schrijver en presentator Valentine Warner zal optreden als ambassadeur van de eerste London Produce Show and Conference in juni. Als ambassadeur zal hij het belangrijkste onderdeel van het evenement, een exclusieve tentoonstelling in de 5-sterren zaal van het Grosvenor House hotel, officieel openen. Ook zal hij een kookdemonstratie geven en is hij beschikbaar voor interviews. 

Valentine is sterk betrokken bij de sector, onder andere bij de teelt van zachtfruit, uien en champignons. "Ik doe graag mee aan de London Produce Show and Conference, dat het eerste evenement van zijn soort is in het Verenigd Koninkrijk," zegt hij. "Iedereen kent de waarde die een groeiende consumptie van groenten en fruit zou hebben voor de gezondheid van de mensen in dit land. Dit evenement probeert nou juist dat te bereiken door de banden tussen kopers en verkopers vanuit de hele wereld aan te halen."

Meer over de London Produce Show and Conference
De London Produce Show and Conference biedt nieuwe perspectieven op de wereld van AGF en bloemen en zal plaatsvinden van 4 tot 6 juni. 
Tijdens de ééndaagse tentoonstelling hebben 150 exclusieve exposanten en een groot aantal AGF-inkopers uit de retailsector, foodservice en groothandels de gelegenheid tot netwerken en het creëren van nieuwe zakelijke kansen. 

Naast deze tentoonstelling worden er workshops en seminars georganiseerd. Daarnaast zijn er kookdemonstraties en op maat gemaakte programma's voor tuinbouwstudenten, leerlingen van de koksschool en media. Deze onderdelen bieden elke deelnemer de kans om andere personen uit de internationale AGF-sector te ontmoeten , ervaringen te delen en van elkaar te leren. 

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven