"Bedruk uw meelooplint vanaf nu direct aan de inpakmachine"

Sarco en Actitec introduceren lintprinter

Sarco en Actitec brengen gezamenlijk de nieuwste ontwikkeling voor het in-lijn printen van meelooplinten op de markt. Een robuuste thermische printer wordt in een stofdichte omkasting aan de verpakkingsmachine gebouwd. Wanneer de verpakkingsmachine een volgende verpakking door de naaimachine voert, word direct het meelooplint geprint en aangevoerd. Een eenvoudig, betrouwbaar systeem!

Voorraden meelooplint met diverse maten, gewichten en andere aanduidingen zijn verleden tijd. Eén standaard lint met een zwart markeerblokje en een onbedrukt vlak voor de productaanduiding volstaat. U bepaalt vervolgens zelf met behulp van de meegeleverde software wat er op het aanduiding vlak komt te staan. Diverse aanduidingen, zoals gewicht, maat, productiedatum, lotnummer etc. behoren tot de mogelijkheden. Eveneens worden diverse barcodeformaten ondersteund.

Uien
Actitec heeft voor de uien industrie een specifiek softwarepakket ontwikkeld "PV-Uienhandel". Hiermee bieden wij u een zeer gebruikersvriendelijke totaaloplossing.
U selecteert een orderregel in de software en alle benodigde informatie wordt on-line doorgestuurd naar de lint-printer van de desbetreffende verpakkingslijn. Automatisch word een productievolgnummer in de ordergegevens bijgeschreven. Handmatig bijhouden van collinummers is verleden tijd en de traceerbaarheid van uw producten wordt met deze oplossing zeer eenvoudig.

Voor meer informatie en een drukstand schets voor het voorbedrukken van uw meelooplint neemt u contact met ons op.

Sarco Packaging BV tel. 0418-562553
Actitec BV tel. 06-22930891

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven