Telers kunnen profiteren van unieke overeenkomst diverse partijen

Start innovatief ICT-stimuleringsprogramma voor meer rendement

Dinsdag 25 maart hebben de coöperaties, Agrifirm Plant, Suiker Unie, CZAV en Nedato en onderzoeksinstelling Wageningen UR met de Agro ICT partijen Agrovision en Dacom (Crop-R) een overeenkomst gesloten om samen een vierjarig ICT-Stimuleringsprogramma te starten. Doel is meer rendement voor de telers met behulp van innovatieve applicaties gebaseerd op digitale registratie en uitwisseling van teeltgegevens.

Koppeling voor succes
Belangrijk voor het succes dat beoogd wordt, is de koppeling van en met data van RVO.nl. In de voorbereiding zijn met het ministerie en RVO.nl goede afspraken gemaakt om te bereiken dat we binnen de sector allemaal dezelfde koers aanhouden. Verdere informatie is beschikbaar bij de deelnemende partijen aan het Stimuleringsprogramma.


Vllnr:de deelnemers van de samenwerkingsovereenkomst:
Wim van de Ree; Nedato, Conny Graumans; AgroConnect, Gert Sikken; SuikerUnie, Albert Beetsma; PBLQ HEC, Anton van Vugt; CZAV, Bert Lotz; Wageningen UR, Janneke Hadders; Dacom (Crop-R), Wim Luijkx (voorzitter),Karel Heyink; Agrovision en Drees Beekman; Agrifirm Plant

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven