Trailer-, aggregaat- en telematicaoplossing bij 1 leverancier

Nieuwe transportkoelmachine T.KM ONE

Schmitz Cargobull gaat een nieuwe weg in en combineert met de T.KM koelmachine met het complete pakket: "S.KO EXECUTIVE". Net als voorheen kunnen de klanten de S.KO koeloplegger de COOL-serie uit het huidige assortiment van Schmitz Cargobull zelf samenstellen.

Standaard ontvangen klanten in dit totaalpakket de T.KM ONE koelmachine met een Full Service-contract van Schmitz Cargobull Parts & Services en de al meer dan 20.000 keer gebruikte Trailer- Telematica TrailerConnect met temperatuurschrijver van Schmitz Cargobull Telematics. Met dit systeem houdt de klant met slechts één aanspreekpunt alles zelf in de hand.De eenvoudige en snelle samenstelling van het voertuig, koelmachine, Trailer-Telematica en het Full Service-pakket bespaart tijd en biedt een eenvoudige handeling bij eventuele optredende incidenten. Dat zorgt voor transparantie en verlaagd de kosten. In vergelijking met vele samengestelde trailers-, aggregaten- en telematicaoplossingen is het S.KO COOL EXECUTIVE-pakket afwijkend door de nauwkeurige temperatuurregeling en de optimale prestaties onder allerlei bedrijfsomstandigheden, zoals robuustheid, betrouwbaarheid, lange onderhoudsintervallen en een laag verbruik.


Door klanten getest: De T.KM ONE
De T.KM ONE koelmachine hoort tot de meest krachtige koelaggregaten op de markt. Het verdamperdesign vermindert ontdooicycli tot en met 50 procent. Een extreem hoge verwarming zorgt voor korte ontdooiing. De industriële motor met elektronische toerentalregeling en een compressor met cylinder-deactivering maken een nauwkeurige temperatuurregeling en een laag brandstofverbruik mogelijk.

Door de royale afmetingen van de slijtdelen kan Schmitz Cargobull lange onderhoudsintervallen tot en met 3.000 bedrijfsuren per jaar realiseren. De toegankelijkheid van de technische componenten, als ook het modulaire ontwerp minimaliseren de inspanning bij service bij eventuele noodzakelijke reparaties.

Geïntegreerde trailertelematica "TrailerConnect®"
Standaard is de S.KO COOL EXECUTIVE met de TrailerConnect®- control-unit en de digitale, gecertificeerde temperatuurschrijver TCI (TrailerConnect®-Interface) uitgevoerd. Door de proactieve service documenteert TrailerConnect® de T.KM ONE gegevens. Door de monitoring waarbij bij uitval de bestuurder of eigenaar van het voertuig snel gewaarschuwd wordt, zal ongeplande uitval- en stilstandtijden afnemen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven