Asia Fruit Logistica

Handel maakt zich klaar voor grootste AGF-beurs ooit in Azië

Asia Fruit Logistica keert van 3 tot 5 september 2014 terug naar AsiaWorld-Expo Centre en heeft de voorgaande records van het verkochte expositiegebied al gebroken. Bedrijven uit zo'n 36 landen en zes continenten hebben zich aangemeld om te exposeren, waarvan Costa Rica, Polen, Saoedi-Arabië en Yemen hun debuut maken.

Er hebben al negentien landen een nationaal paviljoen geboekt: Argentinië, Australië, China, Chili, Ecuador, Egypte, Frankrijk, Griekenland, Italië, Mexico, Maleisië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Peru, Zuid-Afrika, Taiwan, Turkije, Vietnam en de VS.

Bezoekers kunnen hun tickets online boeken via www.asiafruitlogistica.com/tickets en kunnen kiezen voor een pas met volledige toegang of voor toegang tot alleen de expositie. Pashouders met volledige toegang kunnen naar zowel de driedaagse handelsbeurs, als naar het Asiafruit Congress, Aziës grootste conferentie over versproducten. Het congres vindt plaats op de dag voor Asia Fruit Logistica, ook in AsiaWorld-Expo, op 2 september.

Het ééndaagse evenement wordt bijgewoond door de besluitvormers van de Aziatische versproductbusiness. Sprekers delen hun deskundige inzichten en kwaliteitsinformatie over de laatste trends in de snel veranderende markten van het gebied. Een goede manier om je voor te bereiden op Asia Fruit Logistica dus. Bekijk het volledige programma op www.asiafruitcongress.com.

Voor meer informatie:
Claudia Bach
Global Produce Events GmbH
Tel: +49 30 3038 2373
E-mail: Claudia@gp-events.com
www.asiafruitlogistica.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven