Barcelona Valuta Experts zoekt kostenbesparing en risicobeperking

Barcelona valuta experts, is gespecialiseerd in het zoeken naar kostenbesparing en minimaliseren van risico's op valuta verplichtingen voor MKB. "Het omgaan met valuta's is vaak moeilijk te begrijpen; wat zijn de marges op valuta transacties? Hoe kan ik risico op een juiste wijze afdekken? Importeurs en/of exporteurs die handelen met niet euro landen krijgen te maken met dit soort vragen", vertelt Rob Beemster.

De medewerkers van Barcelona valuta experts hebben lange ervaring in de valutahandel en buitenlands betalingsverkeer. Vanuit die onafhankelijke positie én kennis zijn zij in staat om de ondoorzichtigheid van uw vreemde valutabetalingen te beoordelen en transparant te maken. "Door deskundige analyse kunnen uw termijnverplichtingen in vreemde valuta inzichtelijk gemaakt worden. Met als bijkomend voordeel dat men flink in de kosten kan besparen. En daarmee de rendementspositie van uw business verbeteren", vervolgt Rob.

Barcelona valuta experts kan beoordelen welke kosten lager kunnen of misschien wel helemaal niet betaald hoeven te worden. Samen met de cliënt zal daarna de bank aangesproken worden en worden de nieuwe voorstellen besproken. Uitgangspunt is zoveel mogelijk " uit het vuur te halen " voor de cliënt.

Heeft u als AGF ondernemer interesse in een geheel vrijblijvend gesprek over uw valuta verplichtingen, kostenbesparing hierop of andere vreemde valuta gerelateerde zaken, bel 0654981315 of mail rob.beemster@barcelonafx.nl

Meer informatie kunt u ook vinden op www.barcelonafx.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven