3-5 september 2014, Hong Kong

Aftellen naar Asia Fruit Logistica

Asia Fruit Logistica maakt zich op voor de grootste bijeenkomst van de internationale AGF-sector in Azië op 3-5 september. Tijdens het evenement kan men naar verwachting netwerken met ongeveer 7000 inkopers en bezoekers uit meer dan 60 landen.

De handelsbeurs is met 25 procent gegroeid ten opzichte van vorig jaar, in termen van zowel de geboekte standruimte als exposantenaantallen. Meer dan 460 bedrijven uit 38 verschillende landen (op alle zes continenten) staan geregistreerd. 

Bezoekers kunnen de grote reeks producten en diensten alvast bekijken en online afspraken maken via Asia Fruit Logistica's virtuele marktplaats op www.virtualmarket.asiafruitlogistica.com. Op 2 september gaat het evenement, waar goed genetwerkt kan worden, van start. Topsprekers delen hun deskundige inzichten en leveren strategische informatie over de snel groeiende Aziatische markten. Dit jaar start Asiafruit Congress met een paneldiscussie over de rol van merken in Aziatische markten. Het sluit af met de presentatie van de 2014 Asia Fruit Awards, voor Aziatische versproductbedrijven.

Met 467 exposanten uit 38 verschillende landen, zullen bezoekers van Fruit Logistica het meest uitgebreide overzicht krijgen van de wereldwijde versmarkt in Azië. Als thuisbasis van meer dan de helft van de wereldbevolking, met veel economische expansie, versterkt Azië de groei van de wereldwijde versmarkt. Het recente Russische verbod op de versproductimport uit de EU, VS, Australië, Canada en Noorwegen heeft de inspanning van belangrijke globale leverancierslanden, om nieuwe markten in Azië te vinden, alleen maar versterkt. Ondertussen moeten Russische importeurs en retailers op zoek naar alternatieve voorraadbronnen. Of je nu koper, leverancier of dienstverlener bent, Asia Fruit Logistica biedt een unieke kans om nieuwe klanten te vinden in 's werelds snelst groeiende versproductmarkt.

Er wordt ook veel informatie uitgewisseld van 3 tot 5 september, via het Business Forum, een programma van informele sessies die elke dag op de showvloer worden gehouden. Je kunt er bruikbare informatie en praktische inzichten opdoen. 

Op www.asiafruitlogistica.com kun je je bezoekerspas bestellen voor Asia Fruit Logistica 2014. Online bespaar je 35 procent, vergeleken met het kopen van een ticket ter plaatse.

Voor meer informatie:
Claudia Bach
Global Produce Events
Tel: +49 30 3038 2373
E-mail: Claudia@gp-events.com
www.asiafruitlogistica.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven