Extra beurshal voor sterk groeiende Landbouwbeurs

De 20e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs van 10 tot en met 13 december 2014 in het WTC Expo staat in de steigers. De belangstelling voor deze landbouwvakbeurs is groter dan de afgelopen editie. Inmiddels hebben zich al zo'n 200 exposanten gemeld. Dit enthousiasme heeft de organisatie doen besluiten een extra beurshal aan het evenement toe te voegen.

Zo staat het complete hallencomplex binnenkort vier dagen lang in het teken van landbouwmachines en -werktuigen, duurzame landbouwproductie, plant- en diervoeding, schaalvergroting, productiestijging en goed ondernemerschap in de agrosector. Omgeven door unieke vakmomenten, interessante lezingen, stimuleringsprijzen, diverse netwerkbijeenkomsten en spectaculaire kijkdagen van landbouwmachines.Beursmanager Tjettje Miedema van WTC Expo: "Onder de deelnemers dit jaar veel aansprekende namen, zoals Royal de Boer Stalinrichtingen, de gezamenlijke GEA dealers, New Holland, E-kwadraat, Ausma Vorkheftrucks B.V., KWS Benelux, BouMatic Robotics B.V. en Homburg Holland. Een trend is dat de exposanten naast gezamenlijke deelname vaak kiezen voor individuele stands."

Op de komende vakbeurs presenteren het Van Hall, Nordwinn en Dairy Campus een uniek Belevingsplein. Hier worden zaken die de agrosector bezighouden hoorbaar, tastbaar en voelbaar. Zo kunnen bezoekers Smart Dairy Farming beleven, proeven van zuivelverwerking, de kwaliteit van melk, gras, bodem ervaren (life science) en werken met nieuwe technieken en veiligheid.

Een andere primeur is dat boeren actief in gewasbescherming tijdens het bezoeken van de beurs ter plekke hun licentie spuittechnieken kunnen verlengen. DLV Plan en Homburg verzorgen deze snelle en laagdrempelige vakbekwaamheidstest.

In de "kennisarena" worden dynamische en interessante workshops verzorgd. "Dit onderdeel voorziet in een enorme behoefte en is alle vier beursdagen bijna volgeboekt. Er is nog een enkel plekje voor wie een workshop wil geven. Hetzelfde geldt voor deelname aan de beurs. Deze zit bijna vol, maar mocht er nog iemand willen deelnemen, dan proberen we daar een oplossing voor te vinden," aldus Tjettje Miedema.

De agrarische sector maakt zich op voor een succesvolle beursgang! De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2014 wordt gehouden van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 december 2014 in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven