Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puike landbouwmachines onder de hamer

Wegens een gedeeltelijke bedrijfsbeƫindiging van Loon- en Aannemersbedrijf W. de Jonge en Zn staan er nu een mooi aantal landbouwmachines te wachten op een nieuw eigenaar. Van complete bietenrooi-machines tot New Holland tractoren. De complete machine-inventaris wordt geveild via Troostwijk Veilingen.
 
Stef Hooijman, landbouwspecialist bij Troostwijk Veilingen: "Op zich is het wel sneu. Eigenaar de Jonge wordt, net als zoveel mensen werkzaam in de agrisector, geconfronteerd met het feit dat hij geen opvolger kon vinden. Maar om tot z'n 67e zo door te werken zonder opvolger was ook geen optie. Vandaar dat hij heeft besloten de inventaris van zijn goedlopend loonbedrijf te laten veilen. De werkzaamheden gaan over naar een collega in de buurt. Zelf zal de Jonge nog actief blijven in loonspuiten. Hoogtepunt van de veiling is een fraaie New Holland tractor van het type T-7530."
 
De verwachting is dat er vanuit geheel Europa belangstelling is voor deze veiling.
 

Kijken en bieden

Biedingen kunnen na registratie online worden uitgebracht. De veiling sluit op 28 oktober vanaf 19.00 uur.
 
 
Publicatiedatum: