Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18-20 november, Kapelle

Sarco Kleinpakdagen

De Sarco Packaging Kleinpakdagen staan voor de deur. Van dinsdag 18 november tot en met donderdag 20 november zijn bezoekers van harte welkom. Op deze dagen wordt de MANTER MD 20 weger getoond. Deze 20 baks weger is opgebouwd met daaronder 2 clip-machines voor het verpakken van uien met capaciteiten van 100 verpakkingen per minuut. Eén van de twee clippers bevat een nieuwe innovatieve sluittechniek. Deze clipper sluit het net, met label en een kunststof clip.



Tijdens deze dagen maakt u kennis met de diverse verpakkingsmaterialen en verpakkingsuitvoeringen waarmee Sarco u van dienst kan zijn. Naast nieuwe machines van MANTER, ILAPAK en PRONOVA kunt u ook bij Sarco Packaging terecht voor een breed assortiment van gebruikte wegers en verpakkingsmachines. Op deze dagen heeft u de mogelijkheid om ons gebruikte machinepark te bekijken.

Wat:
Sarco Kleinpak Dagen

Wanneer:
Dinsdag 18 november 2014 tussen 9:00 – 17:00 uur
Woensdag 19 november 2014 tussen 10:00 – 22:00 uur
Donderdag 20 november 2014 tussen 9:00 – 17:00 uur

Waar:
Handelsweg 69, 4421 SH Kapelle (Zeeland)

Om ons een goede voorbereiding te laten treffen, vragen wij u on kenbaar te maken of u komt, wanneer u komt en met hoeveel personen. Dit kan via e-mail: info@sarcopackaging.com
Publicatiedatum: