Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kerstinspiratiemarkt bij Vroegop-Windig



Donderdag 27 november jl. vond op de marktverkoop van Vroegop-Windig op het Food Center te Amsterdam de Kerstinspiratiemarkt plaats. Diverse leveranciers brachten o.a. kruiden, (chocolade) dadels, paddenstoelen, cressen, aardappels, kiwi's, tomaten, ready to eat producten en nog veel meer onder de aandacht van de bezoekers. Ook het AGF Servicepunt was met hun feestfolders aanwezig en vertelde meer over de mogelijkheden die zij specialisten kunnen bieden.



Alle leveranciers hadden hun marktkraam prachtig ingericht en feestelijk aangekleed. Bezoekers werden onder begeleiding van kerstmuziek op lekkere hapjes getrakteerd en kregen een sneak preview van het december assortiment.



De medewerkers van Vroegop-Windig kijken terug op een zeer geslaagde ochtend en bedanken alle bezoekers voor hun komst en uiteraard ook haar leveranciers voor de bijdrage aan de Kerstmarkt.

Publicatiedatum: