BASF Agro apps breed beschikbaar

Met het succes van de apps, die BASF Agro eerder lanceerde, wordt duidelijk dat onder haar klanten de interesse in digitale informatie over gewasbescherming groeit. Daarom zijn sinds deze maand alle BASF apps beschikbaar op alle drie de operating systems: iOS van Apple, Android en Windows 8 van Microsoft. Voor smartphones is de kleine versie beschikbaar en voor tablets de grote versie met hoge resolutie foto's.Voor het ontwerpen en ontwikkelen van haar apps werkte BASF Agro nauw samen met ICT adviseurs van Q-ray uit Wageningen. U vindt de volgende apps gratis in de Android Play Store, App Store en in de Windows Store.

Producten App
Etiketten van gewasbeschermingsmiddelen wijzigen met enige regelmaat. Met de Producten App van BASF hebben gebruikers altijd up-to-date etiketteksten op smartphone of tablet.

Onkruiden App
De BASF Onkruiden App biedt met bijna 400 foto's ondersteuning om akkeronkruiden en grassen in diverse ontwikkelingsstadia te herkennen. Hiermee kan de juiste beheers- en bestrijdingsstrategie worden gekozen. De foto's worden aangevuld met informatie over uiterlijke kenmerken, groeiomstandigheden en de standplaats.

Graanziekten App
De BASF Graanziekten App is een hulpmiddel om schimmelaantastingen, gebreks-ziekten en fysiologische verschijnselen in een graangewas te herkennen. Naast uitgebreid fotomateriaal (124 foto's) worden in deze app van elke ziekteverwekker de levenscyclus, besmettingsbronnen en infectievoorwaarden beschreven. Herkenning van aantastingen in een vroeg stadium is hierbij het uitgangspunt.

Voor meer informatie:
BASF Nederland
Postbus 1019
6801 MC ARNHEM
T: 026-3717171
agro-nl@basf.nl
www.agro.basf.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven