Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ruim 44.000 bezoekers

Fotoreportage Nederlanders op BioFach

Tholen - Nederland stond als Partnerland volop in de picture tijdens de BIOFACH 2015, die van 11 tot en met 14 februari in Neurenberg gehouden werd. Een recordaantal van 100 Nederlandse bedrijven was aanwezig. Biojournaal maakte een uitgebreide fotoreportage met daarin alle Nederlandse exposanten. De beurs trok ruim 44.000 bezoekers uit 136 landen, een stijging van 5% ten opzichte van vorig jaar. In totaal waren er 2.348 exposanten present.


Klik hier voor de fotoreportage

In de fotoreportage zijn ook een aantal foto's opgenomen van de diverse borrels, die aan het eind van de beursdagen gehouden werden bij het Holland Paviljoen en in het Ecodome. Dit laatstgenoemde bouwwerk werd woensdagmiddag tijdens de eerste beursdag officieel geopend door staatssecretaris Sharon Dijksma, die twee dagen aanwezig was op de beurs. Ze ging tijdens haar rondgang diverse Nederlandse bedrijven langs.

Klik hier voor de fotoreportage