Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PIM Machinery breidt assortiment uit met palletizers

PIM Machinery, bekend van onder meer de combinatiewegers, heeft sinds kort haar assortiment uitgebreid met palletizers. Daarmee is PIM een full line leverancier voor en weeg-, verpakkingsmachines en nu dus ook palletizers. 



De palletizer is geen nieuweling. De machine heeft haar sporen reeds verdiend met verschillende industriële toepassingen in binnen- en buitenland. De machine is daarom ook ontworpen op basis van industriële eisen wat heeft geresulteerd in een robuuste, snelle en veilige machine. 

De basis machine is zeer compleet, maar is met verschillende modulaire opties uit te breiden. De basis machine heeft een capaciteit van zo'n 1.400 zakken per uur en ± 800 dozen/ kratten per uur. Middels o.a. servo opties is deze capaciteit op te schroeven naar hogere snelheden.

PIM Machinery presenteert de palletizer tijdens de Fruit Logistica 3 – 5 februari in Berlijn, op haar stand A12 in hal 7.1B 


Voor meer informatie:
PIM-Machinery
Jouke van der Meer 
Mob: +31 6 832 18 595
@PIMMachinery.
www.pim-machinery.com

Publicatiedatum: