Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mooij Agro Croptimiz-r nu ook officieel IP54 gecertificeerd

Meet- en regelapparatuur die onder alle omstandigheden betrouwbaar is, zijn essentieel bij het bewaren van producten. De nieuwe Croptimiz-r bewaarcomputer is daarvoor uitgevoerd in een omkasting gemaakt van een speciaal kunststof. Reden hiervoor is, dat de bewaarcomputers veelal in een stoffige en vochtige omgeving gemonteerd worden.


Apparatuur wordt getest op stof -en waterdichtheid

Om zeker te zijn van de juiste kwaliteit van de Croptimiz-r omkasting en de kastjes voor in- en uitgangskaarten, heeft Agro Mooy recent een IP test laten uitvoeren door Dekra (Deutsche Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V). Dekra is het internationale, onafhankelijke testbedrijf dat bekend is van het Kema-keur.
Bij Dekra zijn, naast de Croptimiz-r, ook de verschillende bewaarcomputerkastjes getest op stof- en waterdichtheid. Na uitgebreid testen bleek al deze apparatuur officieel te voldoen aan de internationale IP54 norm. Vorig jaar al mocht het moederbedrijf Hotraco als eerste bedrijf in Nederland de Dekra Certificering ontvangen voor de productie van de schakelpanelen.

Meer informatie:
Mooy Agro
Dave Houben
E: d.houben@mooij-agro.com
www.mooij-agro.com
T: +31 (0)77-3275045

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven