Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Warm welkom van AGF-sector

Plannen MAC Fruit Attraction gepresenteerd in Caïro

Afgelopen week werd de eerste editie van MAC Fruit Attraction, een nieuw wereldwijd merk in de AGF-sector, gepresenteerd in Caïro. De beurs vindt van 4 tot 7 mei 2016 plaats in het kader van de FoodAfrika, georganiseerd door IFP Group en gericht op het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

MAC Fruit Attraction is het resultaat van een samenwerking tussen de IFEMA, organisator van Fruit Attraction, en Cesena Fiera die verantwoordelijk is voor Macfrut. De beurs is een nieuw platform dat de positionering en internationaal netwerk van AGF-bedrijven zal stimuleren door het geven van directe toegang tot nieuwe, strategische markten en het faciliteren van contact met lokale ondernemers en afzetgebieden.

Ongeveer 100 professionals uit AGF-sector woonden de presentatie bij, waaronder vertegenwoordigers van de Spaanse en Italiaanse ambassades, die het belang benadrukken van dit soort initiatieven om de handelsbetrekkingen tussen landen te versterken. 

Ali Essa, president van Egypt Agricultural Export Council bevestigde zijn steun voor het project en is er zeker van dat het project een geweldige kans is voor zowel nieuwe bedrijven als voor de ontwikkeling van handelsrelaties. De beurs geeft de sector een belangrijke impuls. Adrien Clavel, CEO van IFP en organisator van FoodAfrica, benadrukte de uitstekende vooruitzichten voor Trade Fair en onderstreepte het belang van een evenement als MAC Fruit Attraction voor het kunnen aanbieden van een uitgebreid assortiment van producten aan kopers in het Mena-gebied. Dalia Kabbel, manager van FoodAfrica en MAC Fruit Attraction Mena, was opgelaten over het engagement om de effectiviteit van de Trade Fair te waarborgen middels een Hosted Buyer-programma en de verschillende activiteiten om de contacten met exposanten, evenals andere tools en initiatieven vast te stellen.

Voor meer informatie:
Iciar Martinez de Lecea
Head of Press
Tel: 00 34 91 722 51 7700 34 91 722 51 77
You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: