Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Scania’s voor Visbeen Transport

Afgelopen vrijdag, 29 januari, werd de vloot van Visbeen Transport uitgebreid met 5 splinternieuwe Scania's. Deze nieuwe aanwinsten zijn de eerste lichting van een vlootuitbreiding die gedurende dit jaar plaats vindt. Deze Scania's zijn uitgerust met een 6 cilinder 450 pk (331 kw) motor. Visbeen heeft duurzaamheid en efficiƫntie hoog in het vaandel staan en heeft dan ook hoge verwachtingen wat betreft het brandstofverbruik van deze Euro 6 motoren, die voldoen aan de hoogste emissienormen. Daarnaast zijn de auto's voorzien van alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen, zoals 'lane departure warning' en 'advanced emergency braking'.



Er is uiteraard ook aan de chauffeurs gedacht. De nieuwe Scania's zijn uitgerust met het zogeheten 'driver package', bedoelt om chauffeurs het toppunt van comfort te kunnen bieden. Zo zijn de auto's voorzien van onder andere dubbel glas, een full-colour instrumentenpaneel en geventileerde stoelen. Deze week nemen de chauffeurs hun nieuwe auto's in gebruik en zullen ze de Europese wegen op gaan. Gedurende het eerste kwartaal van 2016 zullen ook nieuwe auto's van andere merken geleverd worden waarmee Visbeen Transport haar diverse vloot verder uitbreidt.



Publicatiedatum: